Hotel Klokhof

Zomer
Arrangement

Heerlijk dineren en uitrusten in sfeervolle omgeving!

Dit arrangement omvat een overnachting in één van onze charmante kamers en een uitgebreid ontbijtbuffet.

’s Avonds kan u heerlijk genieten van ons signatuurmenu ‘seizoensmenu Rodenburg‘. Bekijk ons heerlijk menu in de details onder het tekstje.

Zowel ontbijt als diner worden geserveerd in ons inhouse restaurant ‘Rodenburg’. Bij mooi weer kan dit natuurlijk op onze zomers terras!

Als extra’tje krijgt u van ons een flesje kir en een zoete verrassing bij aankomst op de kamer.

Het restaurant ‘Rodenburg’ is gesloten op zondag en maandagavond. U kan op zondag en maandagavond wel terecht in ‘Het Koetshuys’ waar we u het “Koetshuysmenu*” serveren als alternatief voor het “Seizoensmenu Rodenburg”.

Vanaf 01/07 tem 31/08 is het Koetshuys zelfs elke dag open en is het Koetshuysmenu* dus elke dag te boeken ter vervanging van ‘Seizoensmenu Rodenburg’, een perfecte afsluiter na een uitstapje aan zee bijvoorbeeld.

Het Koetshuys is gelegen op het domein van Kasteel d’Aertrycke in Torhout. Het is er heerlijk vertoeven op het prachtig terras met zicht op Kasteel d’Aertrycke, neem alvast een kijkje op www.hetkoetshuys.be .

(*Het Koetshuysmenu exclusief dranken maakt dus ook deel uit van het zomerarrangement, dit menu kan geboekt worden ter vervanging van het “Seizoensmenu Rodenburg”)

_____________________________________

Wat te doen in Kortrijk?

Neem uw fiets en verken de prachtige Leiestreek! In de buurt kan u talrijke mooie fietstochten fietsen in de Leiestreek ook in de grensstreek met Noord-Frankrijk kan u verschillende mooie routes fietsen zoals de Goedendagroute (49 km), de Hemelse route (46 km), … 😊

Vanuit de buurstad Kortrijk vertrekken ook heel wat mooie wandelroutes zoals de landelijke ‘Argendaalroute’ (13.4 km) en ‘Bevergemroute’ (9 km) of de culturele stadswandeling (10km) of ‘WO I wandeling’ (4.5 km).

Wist u dat er in de streek ook een aantal sportieve skeelerroutes werden uitgestippeld?   Overzichtskaart skeelerroutes in West-Vlaanderen.pdf
Een uitstap naar een pretpark is ook altijd een goed idee! Hieronder vindt u een lijstje met de verschillende pretparken in de buurt:

  • Ice Mountain Adventure Park Komen: 20 min – 25  km
  • Bellewaerde Park Ieper: 20 min – 27 km
  • Plopsa de Panne: 1 u – 67 km

Graag iets meer luxe? Reserveer bij uw reservatie de suite kamer voor maar €50.00 extra per nacht.

_____________________________________

Wanneer: vanaf 9/06 tem 31/08, op zondag & maandagavond is het restaurant gesloten, dineren kan wel in ‘Het Koetshuys’.
Prijs: € 200,00 ( €100,00 p.p.), kinderen logeren gratis bij ons (max 1 kind)  € 30,00 (menu kind)
Inclusief: 3 gangendiner (exclusief dranken), hotel overnachting  – ontbijtbuffet – fles kir en zoete versnapering bij aankomst

Gelieve dit arrangement minstens 24u vooraf te boeken.

_____________________________________

KLIK HIER VOOR EEN EVENTUELE FIETSROUTE!